ProMotion iCNC -muotoleikkausohjaus

ProMotion iCNC voidaan toimittaa erilaisilla optioilla, kuten tuottavuustyökalut, automaattinen sijoittelu ja nopeusprofiilit erilaisille materiaaleille. Lisäksi siihen voidaan valita erittäin yksinkertainen HVAC käyttöliittymä nopeasykliseen ohutlevy työskentelyyn.

ProMotion iCNC on valmistettu teollisuusympäristöön soveltuvista materiaaleista lämmönvaihtimineen. Ohjauksessa on sisäänrakennettu Ethernet verkkoliittymä, joka mahdollistaa nopean asiakastuen ja diagnostiikan internetin kautta.

Promotion iCNC on kehittynyt PC-pohjainen kaasu- ja plasmaleikkaukseen soveltuva ohjaus.

Aidon moniajon mahdollistavan kaksoisprosessoriteknologian lisäksi Promotion iCNC sisältää 15 -tuumaisen korkearesoluutioisen TFT-kosketusnäytön, joka parantaa käyttäjän mahdollisuutta seurata reaaliaikaista leikkaus-prosessia.

Sen lisäksi, että ProMotion iCNC kykenee lataamaan suoraan DXF-tiedostoja ja prosessoimaan ne leikkausohjelmiksi ilman ylimääräisiä ohjelmia, sisältyy ProMotion iCNC:hen sisäänrakennettu Micro CAD-ohjelma. Ohjelma mahdollistaa nopean leikkausohjelmien muokkaamisen ja uusien kappaleiden tekemisen.
 

Lisää tietoa oheisessa esitteessä.

 
   

PrMo iCNC C003

PrMo iCNC C004

PrMo iCNC C007

iCNC ohjauksen softaoptiot